Månadens fokuskurs kommer att handla om rytm, takt och balans. Du får sju lektioner som är mer mentala än tekniska eftersom vi här jobbar mer med vår inställning, tillåtande och acceptans framför att tekniskt försöka påverka hästen.

Hästar är sensibla varelser som läser oss väldigt väl. Vi har väl säkert alla märkt att när man haft en dålig dag på jobbet eller bråkat med sin kompis så är hästen svårt att fånga i hagen och ovillig att rida. Och motsatsen då, när dagen har varit fantastisk och vi är lyckliga i hela själen så kommer vår häst oss glatt till mötes i hagen och ridturen blir fantastisk.

Genom att bli medveten om detta så kan vi underlätta samarbetet med vår gode vän hästen och göra ridningen lättare, eller åtminstone mindre svårt (ridning är ju förbenat svårt att lära sig ;-)).

Alle lektionerna är helt online, du läser dem och gör dem i helt egen takt och på egen hand precis när (och om) du vill.

Lektionerna lämpar sig för alla oavsett nivå då detta handlar om att tänka annorlunda snarare än att aktivt göra annorlunda. De är därför en bra grej för alla som känner att de tröttnat på att bara planlöst rida ut eller i paddocken, som känner att trots att man gör allting rätt enligt boken eller tränaren så blir det ändå inte rätt. Lektionerna kan också passa bra för dig som vill öva dig på att vara här och nu och kunna fokusera på något som hjälper upp ridningen istället för att fokusera på alla hästätande stenar och annat som stör vår tankar. De passar även utmärkt för dig som redan har en fin kommunikation med din häst och som nu mest sysslar med att förfina det ni redan har, få mer flyt i steget, bättre takt, mer svung, och mer, mer av allt liksom 🙂

Du får 7 lektioner för 300 kr och det bästa av allt är att du kostnadsfritt får bjuda med en kompis som går kursen med dig. Du anmäler dig nedan via Paypal eller så mailar du mig på blog@lindah.se om du vill ha en faktura. Glöm inte att lägga till kompisens mailadress. Kursen startar första fredagen varje månad.

Anmäl dig via Paypal

Vi har tidigare släppt en kurs i denna serie av Fokuskurser och den kursen handlar om att lära sig vara här och nu, du hittar lite info om den på länkarna nedan.

Det är bra om du går den kursen först men inte nödvändigt, det går jättebra att plocka sina russin precis hur man vill.

Utveckla känsla

Stör dina tankar din ridning?

Elever om Fokuskursen

av Lindah

2 svar på ”Fokuskurs finn hästens naturliga rytm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *