På efterfrågan så lanserar jag en ny kurs till nästa kursstart 1 Februari. Det är en kurs med korta enkla lektioner som är till för att inspirera er i den vardagliga ridningen. Varje månad kommer jag har ha ett nytt fokus. Första månaden kommer att fokusera på att utöka vårt samarbete med hästen, få den inspirerad och motiverat till sitt arbete vilket på sikt leder till att du kommer att kunna koppla av och börja lita mer på din häst. Vi jobbar med mentala bilder, fokus och känsla. Det här är saker du kan göra både på hästryggen, eller avsuttet i princip oavsett vad du gör.
Varför gör jag då en sån här kurs? Jo för att under många år så har jag jobbat på och fokuserat mig på den tekniska biten men jag har insett att det inte räcker. Det svåraste hindret för att bli en bra ryttare sitter i vår hjärna, vi är vår egen värsta fiende kan man säga.
Så vill du utveckla din känsla, ditt fokus och ditt samarbete med hästen så är det här kursen du ska gå. Man behöver inte vara en logisk ryttare för att kunna ta detta till sig.
Jag vet att det är bra att kunna dela sina upplevelser och tankar med andra ryttare som finns där vi finns. Därför kommer jag att erbjuda del ett av kursen som en  ”Gå två betala för en”. Det gör att du kan bjuda in en kompis att gå den här kursen med dig.
Varje månadskurs innehåller sju lektioner. Man kan göra dessa lektioner i vilken ordning och i vilken takt man vill, de bygger inte på varandra utan kan ses som fristående upplevelser.
Kursens första del kostar 300 kr och då får du bjuda in en kompis på köpet.
Vid anmälan behöver jag dina faktureringsadress om du inte betalar via Paypal nedan samt din och kompisens mailadress.
Anmälan som vanligt till blog@lindah.se eller via paypal nedan. Glöm inte att ange vännens mailadress

Anmäl dig via Paypal


av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *