I sommar hade jag tänkt mig en variant på ridläger för alla mina hårt kämpande kursdeltagare. Jag kommer att befinna mig en vecka på varje ort.

Deltagare kan komma dit valfritt antal dagar och få privatlektioner eller arbeta vid handen och för de som kommit längre och gått de 5 grundkurserna så finns det även möjlighet för tömkörning.

Just nu finns det arrangörer i Göteborg, Torsåker (Gästrikland) samt en i Laxå. Om DU har lust att ordna en vecka i din trakt och har möjlighet att ta emot ekipage (boxar etc) så välkommen att höra av dig för mer detaljer. blog@lindah.se

I Laxå kommer vi att köra en specialare i hästhantering 1/7-7/7 2015. Det går bra att komma dit med egen häst för vanliga ridlektioner. Men vi kommer också att ha en specialare där vi arbetar med gårdens hästar som är välskolade för ändamålet. Det går alltså inte att gå denna special med egen häst). Denna special håller jag ENDAST här på denna kurs och med dessa hästarna.

*Arbete vid hand

*Kroppspråk

*Fokus

*Mental träning

*Rörelseanalys

*Skola en häst att bära bett

*Förändra rörelsemönstret hos häst

*Lastningsproblem

*Problemhästar

Jag är öppen för förslag om annat som ska ingå.

Det finns möjlighet till helinackordering för folk med boende, frukost, lunch och middag på denna kurs, man kan också välja att själv ta med sig mat och bara betala för sovplats och tillgång till fasciliteter. Priset är inte satt än, det beror lite på hur många som anmäler sig men ca 1000 kr per dag för kurs och helinackordering (människa)

Jag vet att jag kommer att få frågan så jag svarar redan nu Jag har aldrig fotfolk på mina kurser eller privatlektioner.

Det finns fortfarande platser kvar på Grundkursen (och fortsättningskurserna) som startar nu förste Januari. Du hittar info om det här. Länk.

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *