Eftersom ridmöjligheterna på grund av vädret fortfarande är dåliga för många av oss i detta väldigt avlånga land så kör vi halva priset på alla våra kroppsmedvetenshetskurser som passar  dig som vill jobba med dig själv från marken (läs på golvet ;-). Varför ska man jobba med sig själv kan du läsa om här.

Alla kurserna är på distans och sker helt online vilket gör att du kan gå kursen i din egen takt, på tider som passar dig själv. Kurserna ligger kvar i ca 2 månader efter kursens sista lektion. Lektionerna är i text, bild och film. Inga förkunskaper krävs.

Fasciakurs, 2000 kr, en lektion i veckan under 3 månader. Nu endast 1000 kr

Mental Coaching,  2000 kr, en lektion i veckan under 3 månader. 
Nu endast 1000 kr

Chakrakurs, 1500 kr, en lektion i veckan under 10 veckor.
Nu endast 750 kr

Vår nyaste kurs, Fem minutersklubben passar för alla, även icke hästfolk då den bara riktar in sig på att träna dig som människa.

Femminutersklubben , 600 kr, en lektion i veckan under 3 månader. 
Nu endast 300 kr

Du kan läsa mer om kurserna här.

För att dra nytta av Black Friday rabatten så maila mig på blog@lindah.se , uppge vilken kurs du vill gå samt namn och adress så att jag kan maila dig en faktura. Samtliga kurser startar första fredagen varje månad. Efteranmälningar tas emot i mån av plats. Du kan INTE anmäla dig via Paypal om du vill ta del av rabatten

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *