Det finns platser för fler ridande under Göteborgsdagarna som går av stapeln 28/7-1/8 i Rävlanda. Öppet för både elever och icke elever, dock med förbehållet att alla lektioner filmas och kommer att användas i onlineutbildningarna. Alla som filmas får som tack en månads gratis medlemsskap/deltagande i onlineutbildningen. Vid anmälan ange vilken dag och tid som passar dig bäst. info@lindah.se

Varje dag kommer det att vara ett föredrag/teori med ett tema. Alla är välkomna. 200 kr per person. Föranmälan krävs på mail info@lindah.se .

Det blir teori klockan 19 alla dagar. De olika föredragen hittar ni i blogginlägget nedan. anmälan sker till Hanna Bergenkull. Meddela vilken teori ni är intresserad av, dvs vilken dag. Kostnad 200 kr per person.

Det går bra att rida privatlektion i princip vilken tid som helst alla dagar i veckan. Det kostar 400 kr per person och alla lektioner filmas . filmerna används sen i onlineundervisningen och alla som blir filmade får en månads gratis medlemskap i onlineutbildningen. Det finns tider för fler ridande.
Det är inte möjligt att titta på när jag undervisar, jag har tyvärr aldrig fotfolk. Dock har ni möjlighet att vara med på teorin.

Mån-Arbete vid hand i grimma, lämpligt tex för konvalesenthästar och hästar som behöver förbättra sin koordinationförmåga (exempelvis de som är stela, sneda)

Tis-Hur upplever hästen våra träningsmetoder? Hur motiverar man hästen?

Ons-Hur vet man när en häst bär sig korrekt, arbetar korrekt? Lär dig se de små detaljerna

Tor-Öka inlärningsförmågan hos din häst, uppvisning och föredrag

Fredag-Varför går hästar sönder? Lär dig se de små tidiga tecknen på att hästen börjar få ont.

Dessa föreläsningar kan naturligtvis bokas även på andra platser i vårt avlånga land. Maila om du har frågor.

av Lindah

3 svar på ”Clinic Göteborg”
  1. Hej! Är ev intresserad av att delta på fredagens teori. Vem håller i teorin?

    Mvh
    Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *