Anmälningarna rasar fortfarande in vilket är jättekul.

Denna kurs lär er arbete vid hand så som jag funnit mest effektivt. Det ingår varken skolor, böjningar, tramp eller centrifugering av hästar utan det ingår enbart saker som hjälper din häst att bli mer balanserad och liksidig vilket kommer att göra honom mer arbetsvillig och harmonisk.

Fungerar väldigt bra på alla hästar, jag har har tex med framgång använt den för att

Få aktiva Travhästar att ta svängarna bättre

Få Islandshästar mindre passaktiga

Få Dressyrhästar mer bäriga

Få hopphästar mer medvetna om sin bakben

Konvalescenter att bli mer lugna och hjälpa dem att reperera det skadade rörelsemönstret som ledde till att de blev konvalescenter.

Alla hästar har nytta av det här

 

Kursen utvecklar dessutom ryttarens  hand otroligt mycket eftersom det gäller att vara kvick och mjuk i hjälpgivningen när man arbetar hästen från marken.

Man lär sig dessutom se sin häst på ett helt annat vis. Du kommer helt plötsligt att börja SE när din häst arbetar korrekt. Se vad det egentligen innebär att en häst arbetar och bär sig. Se vad som krävs för att han ska länga ut sig och söka din hand.

Det ökar förståelsen för vår gode vän hästen helt enkelt.

Arbete vid hand kursen startar om den förste varje månad. Det innebär att nästa kursstart är förste November.  Lektionerna kommer varje vecka under en månad. Allt sker online och du får filmer och teorin bakom en övning och  instruktioner. Du får lära dig vilka tecken du ska leta efter hos din häst för att se att han förstått och utför.

Önskar du anmäla dig till denna kurs så skickar du ett mail till blog@lindah.se .

Jag behöver namn och adress samt att du skriver vilken kurs det gäller. Därefter får du en faktura som ska vara betald i god tid innan kursstart den förste november. En länk kommer att skickas till dig där du loggar in och tar del av kursen.

av Lindah

3 svar på ”Arbete vid hand onlinekurs”
  1. Hur många månadsutbildningar finns det och vad heter kursen som börjar i november? Mvh Lena

  2. För närvarande finns det bara en enda kortkurs som heter arbete vid hand. Jag är egentligen av åsikten att på en månad hinner man inte förändra särskílt mycket så därför har jag alla andra utbildningar på 3 månader. Här ger jag nyfikna möjligheten att få en inblick i den logiska världen genom en kortkurs.

  3. Arbete vid hand ingår i ridutbildningarna. Jag är ju av åsikten att man måste vara en väldigt god ryttare för att kunna arbeta en häst vid hand eller tömköra den. Därför kommer detta att blandas in i kurserna. Jag vill skapa kompletta hästmänniskor, inte bara ryttare utan hästmänniskor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *