pic_0397

I helgen var det Umeås tur att få besök av mig. Som vanligt så var det ett glatt gäng som hade en härlig helg ihop. Vad jag gillar mest med kurserna är det totala engagemanget i varandras hästar och att alla samspelar mellan grenarna. På mina kurser är det en väldigt blandning av ekipage. Det är kul att se att ingen diskriminering av raser eller grenar förekommer här, tvärtom så lär alla sig av varandra på ett strålande sätt. Alla har stor nytta av att titta lite utanför sin egna lilla box och se vad andra grenar hittar på eller har för svårigheter. I Umeå var det mest Islänningar denna helg men även ett halvblod, en nordsvensk och en fjording tog del av träningen.
pic_0445

Det var som sagt var mycket gruppengagemang och mycket kärlek i omlopp. Fokuset var Rumsmedvetenhet och fokus, vi letade upp gångarter hos Islänningarna, vi tränade modet och att rida framåt och våga släppa efter på tyglarna. Vi hejade, skrattade  och så drack vi kaffe :-). Vissa kommer att ha träningsvärk i dag 😉

pic_0310

Här kommer en liten film från helgen. Eleverna och hästarna är på olika nivåer och alla tränar på övningar som passar dem där de är just nu.
pic_0327 pic_0353 pic_0360  pic_0431

av Lindah