Quick help spray, bästa ever att ha med på resa med barn och djur i skog och natur. Aloe vera, cistus och hästkastanj som drar ihop blodkärl och giftigt för alla småkryp. Håller älgflugor/mygg/knott på avstånd, dock är flugor för smarta tyvärr :(.. Den stoppar blödningar eftersom den drar ihop dom ytliga blodkärlen. så perfekt att ha med på långritter, eller vandring, om ett djur/människa skadar sig kan man snabbt stoppa blödning och det är extremt läkande.

 

Ett kryp som kommer med skolan är lusen!! De som testat den säger att deras barn inte fått löss med sig hem. Man kan spruta hur mkt man vill, men inte längre tidsintervall än 24 timmar, spraya hår och gnugga in varje morgon innan skolan, ta en skvätt i myssen osså bara för att helt enkelt..
FÄSTINGAR håller den också på avstånd!! ett stort måste om man vill slippa fästingbett, bläähäää både på hästar och andra. Spraya ytor där häst/hund/katt inte kan slicka sig och när man går ut på kisserunda m tex hund spraya snabbt benen bara för säkerhets skull, hästarna spraya gärna ytor som kan komma åt huden men går att spruta på päls så klart, ta gärna från hov o upp längs benen.

Jag har testat den på mig själv när jag gått på svamplockningsrundor i skogen och jag är alldelles kär. Inte en älglus. Behöver jag nämna hur mycket jag HATAR älglöss?

Kostar 249 kr och säljes endast via återförsäljare, dvs du kan inte köpa den i butik. Om man blir återförsäljare så kan man köpa den billigare.

av Lindah

Ett svar på ”Tips mot älgloppor, löss, fästingar, mygg och annat otyg”
  1. Hejsan! sökte på aloe vera plantor och hittade din ”gamla” blogg… läser att man kan få köpa aloe vera planta av dig… stämmer det fortfarande? jag sälger själv aloe vera för ett företag Forever och skulle gärna vilja ha en ”riktig” planta hemma…. hoppas på svar

    mvh karina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *