onödiga prylar logisk ridningJag känner bland att man skulle ha blivit uppfinnare. … Vad sägs om det här+ För ”bara” 1498 kr så kan du köpa det här sporrskyddet så kan du fortsätta att rida illa.

Seriöst. Ibland tror jag att jag lever i nått slags skämt.  Bara valet av ryttare på bilden säger väl allt. En ryttare med foten framkörd och tårna pekandes utåt ska väl för sjutton inte ens tänka på att sätta en sporre på sina fötter…… Hon behärskar ju inte ens att sitta ordentligt på en häst….

En sporre är något för ryttare som har det man så fint kallar en hand oberoende av sitsen. Det betyder  enkelt förklarat att hon kan röra sina kroppsdelar medvetet och oberoende av varandra. Det betyder att hennes spänningar i bäckenet har släppt så att hon kommit djupt ner i sadeln och kan börja att aktivt RIDA sin häst.

Sporrar är överkurs…. Fast… Det är det egentligen inte idag. Hör och häppna men jag ser till och med illaridande sågande ridskolebarn rida med sporrar…

Länk till denna fantastiska produkt som gör att du kan fortsätta rida som en kratta utan att du skaver pälsen av hästen. Vet ni hur mycket man måste gnida på en häst för att få den att tappa pälsen? Mycket…..

 

av Lindah

Ett svar på ”Sporrskydd?!?!?1”
  1. Det finns faktiskt de hästar som får skav även om man rider utan sporrar, min häst som är en skimmel får jättelätt skav, så du behöver inte dra alla som rider med sporrar/utan sporrar över en kant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *