Nu i vinter så kommer jag att dra ner rejält på runtresandet i vårt alldeles för avlånga land.Jag håller dagligen lektioner hemma i Växjö med omnejd, försöker hålla mig i området däromkring, typ 5 mil därifrån i alla riktningar. Jag håller även gruppträningar utan häst där vi fokuserar på att lära oss teorin bakom hästträning samt hur vi stärker oss själva som ryttare. Är du intresserad så maila mig på blog@lindah.se för mer information.Du kan även titta på min lokala Facebooksida där jag i den mån jag kommer ihåg lägger ut planerade träningar.

Jag tränar alla raser och ryttare i alla åldrar och på alla nivåer. Siitsträning, problemlösning, arbete vid hand, longering, tömkörning etc.

Det finns även möjlighet att komma till mig i Växjö och träna på min häst, både arbete vid hand, horsemanship och sitsträning på lina.

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *