Här listas beridarna. Det står i listan om de tar emot hästar för tillridning eller hantering. Observera att en beridare är inte samma sak som en tränare. Man kan vara bra på att rida och man kan vara bra på att undervisa, det är helt olika saker här hos Logisk Ridning. Så här listas alltså de som är klara med sin logiska grundutbildning i ridning och arbete från marken. De logiska tränarna hittar ni här.

Leena sunesson, Umeå

Helene Milton, Mariefred

Birgitta Grönesjö, Hyssna

Hanna Bergenkull, Göteborg**  Hippologutbildad Ridlärare. Modig och stark, får väldigt snälla, trygga och lättridna hästar. Hon är dessutom fantastisk på att från marken jobba med riktigt besvärliga hästar samt på att skola om hästar med rörelsestörningar. Hästar inridna av henne är lätta på hjälperna och väldigt okomplicerade. Tar emot hästar för inridning, skolning, rehabilitering och hantering.

Linda Andersson, Umeå.*** Veterinär med inriktning häst. Linda är även Logisk Instruktör Steg 1. Här är det Islandshästar i Fokus. Hon är fantastisk på att jobba med riktigt besvärliga hästar, både uppsuttet och från marken. Hästar inridna av henne är totalt okomplicerade och inte rädda för någonting, de följer henne som hundar var hon än väljer att gå.

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *