Jag får många frågor om privatlektioner. Svarar här istället. Jag håller bara privatlektioner för de som gått minst 4 steg, helst 6 steg. Det beror på att jag vill att ryttarna har en grund först och den grunden saknar 99 % av alla ryttare.

Logisk ridning utgår från ryttaren, ryttaren och ryttaren. Denna måste vara liksidig, rak, medveten om sin kropp och sina hjälper. En kursger gissningsvis lika mycket som 20 privatlektioner så det är väl värt att gå en kurs.

Jag behandlar alla som nybörjare.

Så om du vill rida privatlektioner för mig så måste du först gå lite kurser.

Målet med kurserna är att skapa fantastiska ryttare, beridare som kan skola hästar.

Många undrar vilka discipliner som mina kurser passar för. Alla skulle jag vilja påstå, då det handlar om ren och skär biomekanik, dvs att skapa starka, arbetsvilliga hästar som bär sig. Det det krockar med är den akademiska ridkonsten då det liksom är lite tvärtom mot hur de tänker och arbetar.

Dock är ALLA discipliner och raser välkomna. Det enda hindret som finns är att jag tränar bara friska hästar och jag kommer att be hästar som inte är friska att utgå från lektioner/kurser. Jag tränar bara friska hästar.

Du är välkommen att kolla kurser i kalendern. Om du klickar på respektive event så hittar kontaktperson för anmälan. Det står er fritt att

starta upp kurser i alla trakter. Maila till mig för mer info om hur du går tillväga då på info@lindah.se

Det kommer även att startas upp onlineutbildningar nu i höst och information om dessa kommer att komma upp här i bloggen eller på Facebooksidan Logisk ridning.

 

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *