Jag har varit ute och rört på mig i några dagar. Första stoppet var på Åland. Efter en väldigt turbulent resa med färja på ett för dagen upprört hav så kom vi fram mitt i natten. Körde vilse i den sedvanliga timmen innan den snälla kursarrangören räddade mig.

logisk ridning åland, finland 2

Det blev en väldigt trevlig helg med bra uppslut, trevliga arrangörer, trevliga deltagare (både två och fyrbenta). Fantastisk matlagning i stora väldoftande gjutjärnsgrytor, himla trevligt.

Gården vi var på, Stall Aftonsol 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC  logisk ridning åland, finland 3 Logisk ridning åland, finland Stall Aftonsol är en fantastiskt välskött och vacker anläggning. Två stora ridhus, fräscha fina stallar och ett otroligt genomtänkt kursutrymme. Stort kök och härliga fräscha rum för övernattande gäster. Hästarna är genuint vänliga och trevliga och väldigt väl omhändertagna.

Man anordnar ofta olika sorters läger på gården och gästerna kommer ofta ifrån Sverige. Det är ju väldigt enkelt att ta sig hit via färjan. Det finns läger som anordnas på gården med olika teman men man kan också komma med önskemål och förfrågningar om läger, t.ex mamma och barn läger vilket är väldigt populärt.

Känner du för att komma bort ett tag så kan jag verkligen rekommendera er att åka på ett läger hit.

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *