Idag när jag skrittade fram ute i naturen så fick jag en fantastisk ide. En kurs , öppen för alla där man lär sig att känna. Alla lektioner kommer att ske i skritt och kunna göras när man är ute och skrittar i skogen typ och vara ungefär så som denna men eftersom denna ide föddes när jag satt här och babblade så blev ju denna lite ofokuserad från början. I fortsättningen kommer de att vara mer fokuserade på saken redan från början.

Lyssna på denna filmsnutt och se om det är något du är intresserad av. Är det något för dig så mailar du mig på blog@lindah.se anger att du vill gå Lär dig känna, ditt namn och adress. Då kommer du att få 4 onlinelektioner helt kostnadsfritt, som en prova på grej. Det kommer att ge en bra inblick i det logiska sättet att rida.

Du som redan är onlinelelev behöver inte anmäla dig, jag kommer att lägga lektionerna i gruppen.

Du kommer att få en länk till ett onlineklassrum där det varje fredag under 4 veckor släpps en lektion.  Kursen är helt online och du kan göra lektionen när du vill, om du vill 🙂

Första starten på denna kurs är den 4 augusti. Tipsa gärna någon som du tror kan vara intresserad av att få några gratislektioner.

av Lindah

3 svar på ”Lär dig känna”

Kommentarer är stängda.