I december startar följande kurser.

Grundkurs

Travkurs
Bogkurs
Rakriktningskurs
Bakbenskurs
Samordna dina hjälper
Skola din Hand
Rakriktningskurs
Horsemanship 1&2
Arbete vid hand 1-6
Mental Coaching
Chakrakurs
Faciakurs
Du kan läsa mer om den uppe i menyn, där finner du även info om hur man anmäler sig.
Eftersom det snart är jul så kommer jag att ha ett litet julerbjudande som gäller för kursstart i december 2017 samt januari och Februari 2018. Om du köper en tremånaders kurs så får du köpa en enmånadskurs för halva priset.
Nu är livekurserna och turnerandet i princip över för i år. Jag tycker att det är lika svårt varje år att släppa ”mina” elever på vintervila . Därför tänker jag i år öppna för möjligheten att träna online. Om man har möjligheten så går det ju att rida live online via Skype. Men de flesta stall har för dålig täckning för att det ska vara en smidig lösning. Bäst är därför att man filmar när man rider, skickar in och rapporterar om eventuella problem, önskemål och svårigheter. Jag svarar tillbaka via mail med instruktioner. Du övar lite själv hemma och skickar sen en ny film.
Ett sånt här paket innefattar 5 filmer och 5 svar och jag hade föredragit att man gör det varje vecka eftersom jag vet av erfarenhet att om det går för långt mellan tillfällena så faller man tillbaka. Så mitt mål är att ett sånt här paket med 5 lektioner löper över en månad men jag kan sträcka mig till att det varar i 2 månader eftersom livet ofta kommer i vägen för ridningen Kostnad 1000 kr per ”paket”.
Filmen ni skickar behöver inte vara lång, oftast ser jag alla fel på ca 32 sekunder eller så  men filma 5-10 minuter i de gångarterna ni behärskar och rid många svängar och övergångar mellan gångarterna och tempo för det är då jag ser bäst. Att se när ni rider runt, runt på en volt eller fyrkantspåret visar inte så mycket.
Detta paket gäller alltså för de som ridit för mig och som är godkända minst i grundkursen.
Du anmäler till blog@lindah.se

av Lindah

Ett svar på ”Kursstart 1 december”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *