Konstig rubrik, men fantasin flödade inte i dag kan man väl säga utan att underdriva…. Ibland är det så och då är det bara att acceptera och se glad ut. Nöjer mig med att uppdatera kurskalendern och ger er lite kursinfo.
Bjuder också på en liten film som har många år på nacken. Det är en av mina väldrillade elever på sin lika väldrillade travare som tränar lite övergångar skritt-trav-skritt. All som någon gång testat detta på en travare vet hur svårt det är. Notera hur absolut stilla ryttaren sitter och hur smidig hästen är (utöver övergångsproblematiken som kommer av att man är född för att trava fort framför en vagn då :-))

I helgen blir det Göteborg som har steg 1 och steg 2 kurs. Därefter blir det lite julledigt för mig på kursfronten. Under jullovet kommer jag att ge alla nere i Skåne chansen att rida privatlektioner. Jag ger sällan privatlektioner då det ju krävs att man rider lite regelbundet för att man ska kunna åstadkomma något men jag har beslutat att ge seriösa Skånebor en chans. Bokningar finns i nulägget i Lund, Ystad, Sölvesborg och Karlshamn. Maila libecatering@gmail.com för info och bokning. Andra orter går bra men det krävs att ni är minst 4 stycken.

Det börjar fyllas på med kursbokningar. Nyaste är att Öland, Borgholm har bokat steg 1-4 på följande datum: 29-30/3 Steg 1 &2 + helgen v.20 17-18/5. Ni hittar alla evangemang här i kalendern: Länk.

På Team Ljungagård i Munka Ljungby i Skåne kommer det också att gå att gå alla stegkurserna. De startar i April och ni hittar datum och kontaktperson i samma kalender som ovan.

Svarar igen på en fråga som är ständigt återkommande. Nej, det går inte att hoppa in senare i stegen utan man måste gå dem från början. Ordningen på steg 1 och 2 spelar ingen roll, du kan börja med 2an om du vill, men i övrigt så följer alla utan undantag stegen. Om du inte följer stegen så kommer du att sakna nödvändig koordination för att behärska de följande stegen. Så nej, det går inte att vänta med att hoppa in till det roliga börjar med mer avancerade saker.

Tipsar alla som vill ha datum att boka dessa nu. Januari- April är det ganska gott om platser kvar, men sen blir det tajtare då förtur ges till de som redan har bokat stegkurserna då jag ju vill ge dessa möjlighet

att fortsätta sin utbildning.

Fler hästiga diskussioner på Facebook.

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *