Då efterfrågan är stor så kommer jag att erbjuda en liten snabbkurs online för ryttare som kommit lite längre i sin ridutbildning . Kursen är på 4 lektioner (en i veckan), passar alla raser och inriktningar och den får en personlig touch som  anpassar sig till varje enskild individ.

Huvudtemat är såklart rakriktning och vi börjar med en lektion, du testar den hemma, funderar lite och och sen skickar du in en film (icke offentlig, bara jag ser den) eller så bara beskriver du svårigheten som denna lektion gav dig och sen kommer jag att individanpassa resterande lektioner efter vad just du som ryttare behöver för att lyckas med din häst.

Efter varje lektion så kan du skicka in en film eller så skriver du om vad som var svårt/lätt/bra/dåligt.

Online fungerar som så att du får en inloggning till ett forum. Lektionen presenteras med film, text och bild. Du kan göra och läsa lektionen precis när du vill på dygnet och den ligger kvar i flera månader.

Du anmäler dig på blog@lindah.se, glöm inte att ange namn och adress så att jag kan göra en faktura. Ange vilken kurs det gäller samt berätta lite om dig och din häst, bakgrund, utbildning och mål.

Denna kurs kör jag som ett litet prov med första start 4 November. Pris för kursen är 1200 kr. Då ingår 4 lektioner med en personlig rådgivning efter varje lektion.

 

av Lindah