Jag känner att det är dags att lägga mer tid på mina pågående kurser och alla ambitiösa elever som kämpar och diskuterar och funderar. Därför kommer denna blogg inte att bjuda på mer godsaker, jag kommer att spara detta till mina kurser.

Alla inlägg kommer såklart att ligga kvar men som sagt var, jag kommer att lägga tiden på utbildningarna. Fler kurser ska startas. Jag märker att det finns ett stort intresse för tex arbete vid hand och kurser som berör hästhälsa, även personlig utveckling verkar väldigt intressant.

Det som är högst aktuellt är att folk vill lära sig se hästar. Vad är riktig form? Hur gör man? Så en analysutbildning kommer att skapas liksom en utbildning för ridlärare. Dock är ju detta för de som gått alla grundkurser. Mitt koncept är så pass annorlunda att man behöver ha gjort hela grunden själv för att veta vad man pratar om.

Nya kurser kommer att utannonseras här i bloggen och även rapporter om hur mina elever upplever sina träningspass och hur deras hästar utvecklas.

Tack alla som följt bloggen. Ni kan alltid kontakta mig på blog@lindah.se och den allmänna Facebookgrupen Lindahs Häst & Ridfilosofi kommer att ligga kvar liksom alla slutna grupper där mina elever diskuterar mer djupa saker.

Ni kan läsa här om hur en elev upplever onlinekurserna.

Här hittar ni lite kursinfo.

av Lindah

Ett svar på ”Denna blogg är färdig nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *