Chakra kallas av många för flum. Så kan man tycka, det är ok. Men för många av oss så ser vi det inte så. Vi inser att en bra ryttare är en lugn och balanserad människa som har båda fötterna på jorden och inte tappar huvudet utan behåller lugnet i precis alla situationer. Ridning och hästträning blir så otroligt mycket enklare då.
Att bli kompis med sina Chakran är ett av sätten att nå dit om man inte har sådan tur att man redan är en jordad, lugn och balanserad person som aldrig tappar tålamodet.

Googla lite på ordet chakra om du är osäker på vad det är.

En mindre flummig version av våra chakran är att de 7 ”största” motsvarar  placeringen av de endokrina körtlarna i kroppen vilka  kontrollerar hormonbalansen, det Endokrina systemet.

Här kan du läsa om Endokrina systemet hos hästen.Även våra vänner hästarna har ju  det här systemet. Genom att först lära sig kontrollera sitt egna system så kan man oftast även påverka hästarnas system.

Det är väldigt fascinerande det här. Ett ämne som intresserar mig otroligt mycket.
I denna 10 veckors kurs i Chakra balansering  tar vi oss igenom våra 7 grundchakran både på hästen och människan. Det är dock valfritt om man väljer att göra det även på hästen (eller på hunden för den delen). Kursen avser i första hand människan vilket gör att även du utan djur i närheten kan gå den.

Kursen startar första fredagen varje månad. Du anmäler dig genom att maila namn och adress samt vilken kurs du vill anmäla dig till på  blog@lindah.se eller så kan du beställa kursen direkt via paypal i shoppen.

 

av Lindah

Ett svar på ”Chakrabalanseringskurs”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *