Nu när underlaget är tråkigt och inspirationen svårhittad så är det perfekt att börja ta första steget mot att bli en bättre ryttare och hästmänniska. Jag skulle tro att jag erbjuder marknadens mest kompletta utbildning. Steg för steg lotsas du genom total behärskning av din egna kropp för att med hjälp av den behärska hästens kropp. Det är då ridning blir enkelt. Vi börjar givetvis med att lära oss gå, med Grundkursen som sker helt i skritt. Där tar du den första kontakten med ditt bäcken, det där som är så svårkontrollerat och oftast snett och olydigt. Vi tar också kontakt med våra ben för om ryttaren vill att hästen ska kunna kontrollera sina ben så är det smart om ryttaren kan det själv. Ni vet, föregå med gott exempel och allt det där.

Vem kan gå kursen? Alla som har en häst som är frisk (viktigt) och snäll och kan skritta hyffsat snällt. Den behöver inte vara utbildad eftersom hästen utbildar vi under tiden vi utbildar oss själva. Jag har elever från 14-85 år gamla, män som kvinnor. Det är aldrig för sent att lära sig rida.

Eftersom alla kurser är helt online så kan du göra dina lektioner precis när du vill och i vilken takt du vill. Perfekt nu när vädret inte direkt inbjuder till att man vill dra iväg hästen på kurs.

Du kan läsa om Ridkurserna här, den första man går är Grundkurs Ridning

På köpet får du första kursen i Arbete vid hand. Ju mer man jobbar hästen från marken ju bättre kontakt får man med den och ju bättre kontakt du har med in häst ju trevligare blir den att rida.

Du får en ridlektion i veckan under tre månader, samt 4 Arbete vid hand lektioner. Du har tillgång till forum där du kan fråga om råd och be om hjälp. Vi startar första fredagen varje månad. Du anmäler dig via Paypal i länkarna ovan eller så mailar du till mig och får en faktura. Du köper alltså enbart en ridkurs och får en Handkurs på köpet.

 

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *