Idag har vi fått ännu en Logisk Instruktör, denna gången är det en norska 🙂 . Varmt välkommen Anette.  Jag låter henne presentera sig själv.

Hei! Mitt navn er Anette og jeg bor på Inderøy i Trøndelag. Min lidenskap er hest, og jeg vet ikke helt hvordan livet mitt skulle vært uten. Jeg har vært innom forskjellige grener som sprang, dressur, feltritt, western, frihetsdressur, bruksridning og islandshest. Å ri konkurranser har aldri blitt min greie, for meg har det handlet om å utvikle meg med hesten på det nivået vi er. Derfor har jag endt opp med å trene mest omskolerte travere, problemhester og unghester.

Jeg kom over logisk ridning i 2016, og begynte etter hvert på kurs. I starten så jeg på grunnkurset mest som et sitstreningskurs. Nyttig og bra, men ikke revolusjonerende. Men gjennom kursets gang begynte jeg å utvikle en mye bedre følsomhet i ridningen som gjør at jeg kan kommunisere med hesten med mye mindre hjelpere. Av og til bare en tanke. Det er da ridning er magisk.

Ridning og hestetrening gir meg enormt med glede og mestringsfølelse. Logisk ridning har gitt meg verktøy og innsikt som gjør hverdagen med hestene enda mer givende og gitt meg mere selvtillit. Som instruktør håper jeg å videreformidle det jeg selv har lært, og fortsette min egen utvikling sammen med elever og hester.

Følg meg gjerne på instagram
Eller kontakta mig på
Tlf 90998560
Mail anetteso98@gmail.com,

Fler logiska Instruktörer hittar du här.

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *