Jag hälsar alla nya elever varmt välkomna och önskar er lycka till med studierna. Du ska ha fått en länk till onlinekalssrummet mailad till dig samt en inbjudan till vår Fasebookgrupp: Logiska Ryttare. Om du inte fått detta eller har problem att logga in så kontakta mig på blog@lindah.se

Det startar även fortsättningskurserna för gamla elever idag, både rid och handkurserna. Om det är någon som inte hann med en kurs så går det bra att kostnadsfritt gå om den. Maila till mig och ange då vilken kurs det gäller och när du gick den. blog@lindah.se

Jag tar emot efteranmälningar hela helgen, det är bara att maila in ridprovet eller handprovet eller att nyanmäla sig till grundkursen.

Du har väl inte missat att du får en gratis handkurs vid köp av en ridkurs? Passa på 🙂

Bjuder på en liten film på min lilla cirkushest 🙂

Ha en bra helg alla, det ska jag ha. //L

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *