Kursstart idag och vi säger välkomna till alla nya elever. Jag har uppdaterat alla pågående kurser och i många av dem så var det sista lektionen idag. Så nu väntar ridprov . Jag ser verkligen fram emot att få se er utveckling, jag har sagt det förr men jag säger det igen. Det är en ära att få följa er under så här lång tid. Inte många har tålamodet att gå en så här lång utbildning, det är lite unikt i en tid där det är kutym att snabbt köpa sig fri från ett problem. Ni har kämpat er igenom med ett tålamod man sällan ser idag. Sträck på er, ni är bäst .

Om du inte har fått din kursinbjudan så titta först om du har betalt fakturan.
Därefter kollar du om ditt inbjudningsmail har hamnat i skräpkorgen och om du inte finner det där så maila mig så löser jag det. Har du betalat sent så kan du maila mig ett kvitto så släpper jag in dig direkt. blog@lindah.se

Du ska också ha blivit inbjuden till den stängda ryttargruppen på Facebook. Har du inte fått en inbjudan så maila mig så fixar jag det, blog@lindah.se

Jag fick frågan om hur länge det är okey att skicka in ridprov. Det är alltid okey att skicka in ridprov. Du kan skicka in ett ridprov på en kurs du gick för två år sen om du vill. Olika ekipage behöver olika lång tid för att ta sig igenom en kurs. Ibland kommer livet mellan och hindrar oss från att träna så som vi vill. Så är det och det är bara att le och se glad ut. Känner du att du behöver repetera en kurs så får du gå om den kostnadsfritt om du vill. Jag kan dock bara lägga in dig i en kurs som startar nu, i andra fall så sparar jag dig till nästa gång kursen startar. Vill du gå om en kurs så maila mig på blog@lindah.se. Det spelar ingen roll om det var en kurs du gick för 2 år sedan eller om det var en kurs du gick i våras.

Vad händer om du inte blir godkänd på ett ridprov? Då får du reda på vad du behöver träna mer på och sen tränar du på det och skickar in ett nytt ridprov. Det kostar ingenting extra och du får ta all tid du behöver för att göra ditt ridprov. Bra ridning tar tid. Låt det ta den tiden.

De kurser som du kan börja om med nu är de som startar idag och det är
Grundkurs Ridning
Travkursen
Bakbenskursen
Skola din hand
Arbete vid hand 1,2,3 och 5
Mental Coaching.
Fasciakursen
Chakrakursen
Det går fortfarande att anmäla sig till Black Fridaypriser (50 % rabatt) på kurserna Grundkurs RidningChakra, Fascia och Mental Coaching med start idag 1 December 2017. Maila din anmälan till blog@lindah.se

Fram till kursstart i Februari så kör vi halva priset på handkurs vid köp av ridkurs, Ordinariepris 2800 kr, nu, 2400 kr. Gäller tom för kursstart februari 2018.

I övrigt så vill jag bara säga att snö, is och kyla suger och att jag längtar till sommaren 🙂

 

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *