Nästa kursstart är 5 augusti. Det går bra att anmäla sig till dessa kurser redan nu genom att maila mig på blog@lindah.se . Jag behöver namn och adress så att jag kan göra en faktura. Glöm inte ange vilken kurs du önskar anmäla dig till.
Kurserna som startar 5 augusti är  vår populära Grundkurs ridning, som varar i 3 månader med en lektion i veckan.

Där lär vi oss bland annat hur man skrittar en häst för att lösgöra både hästen och ryttaren.

Kurserna handlar mer om att bli medveten om saker än att bli en perfekt ryttare imorgon. Blir man medveten om alla saker hästar har för sig en sak i taget så blir man en väldigt duktig och medveten ryttare om några år. Det är målet med mina kurser. att man tar sig tiden att lära sig rida på riktigt.

Det startar även andra kurser, samtliga pågår under 4 veckor med en lektion i veckan.

Arbete vid hand 1,2,3,4,5 och 6. Pris 600 kr

Horsemanship 1,2 och 3, pris 600 kr

Lär dig se 1 , pris 600 kr

Jag är  ute i vårt avlånga land och håller lektioner i ett par veckor. Därför kan det dröja ända till i slutet av Juli innan du får svar på ditt mail. Du behöver alltså inte maila mig igen om du inte får svar direkt, alla kommer att få ett svar någon gång i slutet av Juli.

Om du undrar över något innan  dess så hittar du svaren på de flesta frågorna här på länkarna nedan.

Kursinfo

Hur man studerar online 

Nu har väl inte missat att det finns färdigutbildade Logiska Instruktörer som tar emot dig som kanske inte känner dig bekväm med att träna online. Ni hittar dessa fantastiska människor här

Från och med 1 oktober kommer alla onlinekurser att uppdateras med lite bonusmaterial och annat trevligt. Då kommer nya priser att gälla vilka du hittar här.


Jag önskar dig en riktigt bra sommar.
Mvh Lindah

av Lindah