Nu börjar jag verkligen längta tills det blir bättre väder så att träningarna kan dra igång igen. Jag hittade lite filmer från träningarna och jag ångrar bittert att jag inte satt ihop fler såna här filmer från träningar, det är ju galet roligt att ha. Jag kommer på mig själv med att undra hur det går för hästarna och deras flitiga ryttare. När man får glädjen att följa dem över månader och år så känner man sig väldigt delaktig i dem och man undrar hur det går för dem nu, och sen och då.

I Mars så kör jag igång med turnerandet igen. Först till kvarn gäller. Både gamla och nya är välkomna att boka. Nytt är att jag även kör helger för grupper som aldrig testat Logisk Ridning innan, då blir det som en introduktionshelg. Ni hittar information om kurserna här

Det kommer även att finnas möjlighet att komma till mig i Växjö och ta lektioner, både på egen häst och på mina hästar. Mina hästar använder jag främst för undervisning från marken i Horsemanship, Arbete Vid Hand, longering och Tömkörning men även ridning kan vara aktuellt. Hör av dig för information och bokning till blog@lindah.se

av Lindah