Se denna film. Samma budskap som jag försöker förmedla, sagda av några otroligt kloka hästmänniskor. Jag läser ju sällan om andra hästfolk så jag visste inte om att dessa klokingar fanns. Hempfling har jag hört om såklart (vem har inte det?)

Tycker det är så kul att det är fler som kommit på att kommunikation med hästar sker med hjälp av hjärnan, inte av massa ”hjälper”.

Ordlös kommunikation, så svår att förstå, ännu svårare att beskriva och etter värre att lära ut. Men denna kommunikation finns, i allra högsta grad, så många människor kan inte ha fel.

Snälla, offra en timme och 1 minut av din tid och se denna film.

av Lindah

Ett svar på ”Kan du ge mig 1 timme och 1 minut av din tid?”
  1. Jag älskar verkligen denna man! Hans träningar ser så fantastiskt harmoniska ut. MEN jag diskuterade i en fb grupp just detta med bettlöst (rider själv enbart bettlöst) och dom hävdade att man inte kan göra några höga skolor utan bett. Jag länkade till en av hans filmer och fick ett slag i magen tillbaka. Dom var eniga om att han rider in och skolar sina hästar på skarpa bett och med väldigt hårda metoder, sen plockar han av det och lär om hästarna på bettlöst. Fick även se bilder på när han rider med skarpa bett. Om det här är sant vet jag inte, men jag skulle gärna vilja veta faktisk.
    Under bar blogg förresten! Jag sitter och plöjer igenom alla dina inlägg så fort jag får tid över!
    /Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *