Mitt sommarkursande är påbörjat nu. Hittills har det varit helt fantastiskt. Det är en magiskt bra stämning alltid. Ingen behöver känna sig underlägsen för oavsett vilken ras man har, oavsett vilken nivå hästen eller ryttaren  är på i sin utbildning så hjälps alla åt och är genuint intresserade av allas individuella framsteg. Detta är en känsla jag saknar i många andra tillfällen i livet. Här har vi den och det är som sagt var magiskt. Det är otroligt upplyftande. Dock är både jag och eleverna helt slut efteråt då det blir så otroligt intensivt. Så nu ska jag ladda om inför nästa ställe. Det blir Karlskoga 9-10 Juli, sen Norrtälje 13-15 Juli, därefter Torsåker 16-17 Juli. Därefter en välbehövlig paus innan jag beger mig till upp till Umeå 29-31 Juli. Sen väntar Norge i början av Augusti.

PIC_0043  PIC_0121 PIC_0146 PIC_0158 PIC_0162 PIC_0171

Ser fram emot att fortsättningen av sommaren. Detta är första sommaren som jag tillåter fotfolk att delta. Jag har varit lite rädd för det där dömandet som ofta förekommer. Jag har dock inte alls märkt något sådant, det har bara varit trevligt.

Bjuder på ett litet hopklipp av veckans lektioner. Alla, precis alla utvecklades enormt under helgen, det är så galet kul att få följa elever från år till år och se hur de växer. Det är en ära.
av Lindah