Vi har premiär för vårt nya onlineklassrum. Nu registrerar jag er som redan gått en eller flera kurser hos oss och gärna skulle vilja ha åtkomst till kursen/erna igen. Du registrerar ett konto genom att köpa en kurs du redan har gått, tex Grundkurs Ridning eller arbete vid hand 1. Du måste köpa kurserna i den ordningen de är i. Du väljer faktura men om du redan har gått kursen och alltså redan betalt för den vid ett tidigare tillfälle så kommer du inte att få en faktura. Efter att jag godkänt ditt ”köp” så kan du ”köpa” fler kurser men endast de du redan gått. Det spelar ingen roll om du gick kurserna för flera år sen, alla är välkomna att få access till redan köpta kurser.

På grund av stor arbetsbelastning med detta projekt så kan det ta tid innan ditt köp blir godkänt, kontakta mig inte för att det tar tid utan vänta tills jag är i kapp. Mitt mål är att alla ska få tillgång till sina kurser, men i sinom tid.

Om du däremot köper en kurs du inte redan gått så får du såklart en faktura.

Lite senare under sommaren när allt är klart så kommer spännande nyheter att lanseras och du kommer att hitta all information om detta inne i forumen. Här hittar du klassrummet

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *