Äntligen är ljudet på mina online yogalektioner BRA!!!! Tusen tack för hjälpen alla som stått ut att ge mig feedback, jag är så glad, så tacksam kvällens yogapass kändes bra på alla plan . Beror mycket på att jag känner mig säkrare och vågar lämna manuskriptet men faktiskt även att följa det in i de flummiga delarna jag gärna hoppar över i tron att det är för flummigt för folk att ta emot.

Har även haft Yogasamtal 2 dagar i rad som liksom känns bra. I början kändes det obehagligt att ”förhöra” folk, men nu känns det inte så, det känns bara bra. Sen är det kul att klura ut vad de behöver för Yogapass av mig, baserat på vad de svarat.

Så roligt!!! Känner mig energifylld 🙂 Jag tänker fira detta genom att bjuda på ett prova på ett gratis Mediyogapass i morgon 20,30. Det varar i ungefär 75 minuter. Maila mig för länk till ditt gratis prova på pass
yoga@lindah.se Detta är en yogaform som sällan gör dig svettig, den syftar mer på att få dig att uppnå inre balans. Vi jobbar med små mikrorörelser som vi synkar med andningen, meditationer och annat.

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *