Så vem är jag som tränger mig in här och tar plats?

Jag är Victoria Lindgren från Örnsköldsvik i västernorrland. Ni hittar mig på Facebook eller på hemsidan Ekipageutveckling
Jag är en nyfiken själ som har varit inne i de flesta ridgrenar/ridstilar och gottat mig! Jag vill alltid veta mer, se mer, kunna mer, läsa mer, lära mig mer och praktisera mer. Det är tack vare denna nyfikenhet som jag tillslut hittade Lindah, och tur var väl det! Vilken kvalitetsundervisning och vilken ryggsäck med fantastiska verktyg jag tagit med mig från dessa kurser.

Jag har (så som många andra) brunnit för hästar ända sedan barnsben, mamma fick hota med diverse saker för att få mig hem från stallet.
Jag valde efter några kurser att gå instruktörsutbildningen eftersom jag alltid har drömt om att kunna jobba med hästar och människor i kombination. Efter utbildningen ville jag börja försiktigt med bara någon elev här och där, men utan direkt marknadsföring så spreds orden via nöjda kunder och mitt elevantal har fortsatt öka.

Nu kuggar jag upp ytterligare och tänker satsa högre. Jag kommer nu att resa runt mer, börja marknadsföra och sprida den här fantastiska ridningen som faktiskt fyller på med pusselbitar som vi inte fick lära oss i grunden. Detta är ju trots allt ingen egen gren av något slag. Det här är framförallt BASICS som borde ha funnits med oavsett gren men tyvärr tappats någonstans på vägen. Ridningen får en annan harmoni, glädje, blir samspelt på en högre nivå och otroligt hälsosam såväl fysiskt som psykiskt för både människa och häst!

Men tillbaka till varför jag tränger mig in här!
Jo, ni ska få följa mig under resan när jag omskolar en islandshäst.
Mer om honom i mitt nästa inlägg. Be prepared!

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *