Idag är det första fredagen i en ny månad vilket innebär att det är kursstart. Ni som är nya ska ha fått ett inbjudningsmail i er mailbox, har ni inte fått det så kolla först i skräpkorgen då mailen tyvärr ibland hamnar där. Annars kan ni maila mig på blog@lindah.se . Du ska också ha blivit inbjuden till den slutna Facebookgruppen ”Logiska Ryttare” där alla elever på olika nivåer har ett diskussionsforum. I denna grupp delas filmer från träningar, foto och där annonseras liveträningar och så diskuteras allt möjligt där. Har du inte fått inbjudan dit så maila mig så fixar jag det.

Alla kurser har uppdaterats, vissa kurser hade sista lektionen idag, så då börjar det bli ridprovsdags. Informatiom om provet hittar du alltid i kursens sista lektion.

Vissa kurser kan tyckas ha försvunnit. Du hittar dem under fliken uppe till höger ”slutförda kurser”

Det är sommarlov och jag befinner mig i princip på resande fot mest alltid därför ligger denna blogg lite lågt nu men vi kommer åter igen till hösten.

Du hittar startdatum för onlinekurserna här.

Du hittar datum för liveträningar här. Det finns några lediga helger kvar att boka. Maila för mer info om du är intresserad info@lindah.se .

Här hittar du information om onlinekurserna i ridning.

Här hittar du information om onlinekurserna i arbete vid hand.

av Lindah