I helgen var jag hos världens bästa Göteborgsgäng. Som vanligt så var det otroligt trevligt att vara där, det är ett gäng med både ryttare och fotfolk som hängt med länge, stämningen är magiskt trevlig. Min skäl blir glad av att vara där. Mångfald som vanligt på min kurser. En norsk guleböj, 2 kloka äldre Islänningar, en stadig bruksnordis, en gissningsvis frieserkorsning?, en kallblodstravare och 2 halvblod 🙂 Som sagt, det är ingen rasrasism på mina kurser, det ger faktiskt en bra variation för mig som instruktör, jag tvingas att tänka till lite extra eftersom raserna behöver otroligt olika saker.

Vi hade även en liten beridardag där två av de snart färdiga beridarna fick rida till elevhästarna innan ordinarie ryttaren skulle rida. Det var otroligt roligt att titta på, jag måste ge den delen av min verksamhet mer rum. För det är ju det som min mission, att skapa beridare.

Nåväl, timmen är sen och jag är trött så utan krusiduller så bjuder jag på vår alls icke actionspäckade men ack så harmoniska helg. Tack alla underbara elever som stått ut med mig så länge 🙂

av Lindah