I Tisdags så tog vi lite vattengympa vilket vi slarvat med ett tag. I ärlighetens namn så har jag slarvat med det sen jag började rida igång honom, av någon anledning så är det så enkelt att prioritera ridning före markträning när hästen känns fantastisk….. Oftast är ju anledningen till att hästen känns fantastiskt just att man markarbetat massor och inte slitit på den uppsuttet. Måste verkligen bli bättre på det där. Egentligen skulel man fått in allting varje vecka, ridning, vattenträning, tömkörning, lyfta på benen promenad i skogen. Jag är dock mer av en periodare, jag gör en sak ofta, ofta tills jag tröttnar och då byter jag till en annan sak. OM jag denna gång lyckas vara mer varierad så tror jag att jag kanske kan lyckas slippa fler konvalescensperioder. Visst är det konstigt att man egentligen vet allt det där, men att man ändå inte gör som man ska… Någon som känner igen sig?

https://youtu.be/moW0PI_7Um4

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *