logisk-ridning-bettlost

Får många förfrågningar om helgkurser, privatlektioner och clinics. I nuläget finns det bokat följande datum. Övriga är bokningsbara. För förfrågning och bokning maila till blog@lindah.se
Datumen nedan är endast för mina onlinelever.

1-2 Oktober, Norrtälje
7-9 Oktober Umeå
15-16 Oktober, Göteborg

Det finns möjlighet att boka helgkurs även om ni inte går onlinekurserna. Ni hittar info om det här.

logisk-ridning-dressyr

Vi sysslar med ryttartränining i första hand. Filmen nedan är något de flesta kan relatera till. Det är modernt med dressyrryttare som lutar sig bakåt. Att luta sig bakåt är ryttarens sätt att slippa spänna sin mage. Om ryttaren INTE spänner sin mage så gör inte hästen det heller. Då blir han tung i handen, går bakom lod eller får dålig sökning till handen. Publiken kan se att nacken inte är högsta punkten så som den alltid ska vara (även om detta verkar vara bortglömt idag, t.o.m av våra dressyrdomare …)Lösning, ryttaren måste först hitta sin mage och aktivera denna, börja rida hästen bakifrån istället för framifrån. Jag är ledsen att behöva säga det men om du har något av problemen ovan så har du dragit mer i hästens huvud än du använt magen och tryckt hästen framåt. Det tar tid att bygga upp muskler i ryttarens mage, muskler bygges inte över en natt. Men det går att lösa om ryttaren tar sig tiden.

Här ser vi lite sitsträning på lina. Det är bra för då kan ryttaren lägga allt fokus på sig själv.

Vi har även fantastiska instruktörer som ger privatlektioner och håller helgkurser utspridda lite varstans i vårt land, ni hittar dem här. Alla instruktörer har olika upplägg och priser så kontakta respektive instruktör för mer info.

Umeå, Linda Andersson, pajasso76@hotmail.com

Örnsköldsvik,Victoria Lindgren

Dalarna/Gästrikland, Birgitta Eck , birgittaeck@hotmail.com

Karlskoga, Kimberly Andersson, kimberlyeandersson@gmail.com

Åland, Stockholm, Uppsala, Henrietta Hellström, henriettahellstrom@gmail.com

Skåne/Småland, Susanna Davidsson, susanna@mentalridning.se
070 – 6385046

logisk-ridning-frieser

Min huvudsakliga verksamhet är onlineutbildningar. Ni hittar info om dem i länkarna här bredvid

 

av Lindah