Här kommer en pinfärsk film av genren ”Tankar på en hästrygg”. Det är filmer där jag babblar lite fritt om vad som faller mig in under tiden som jag rider ute i skogen 🙂 Denna gången handlar det om vad det innebär att vara en skogsmulle. Jag är skogsmulle, och väldigt stolt över att tillhöra det facket 🙂 Enjoy 🙂

Roas du av att sitta och lyssna när jag babblar på en hästrygg så kan jag erbjuda dig vår en månads gratis kurs ”Lär dig känna”. du får 4 lektioner, en i veckan, helt kostnadsfritt. Du anmäler dig genom att maila till blog@lindah.se

av Lindah

Ett svar på ”Vad är en skogsmulle?”
  1. Hej Så härligt att följa alla dina inlägg och live ritter samt tankar och reflektioner
    Jag vill hemskt gärna få ta del av dina lektioner LÄR DIG KÄNNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *