Therese Winqvist, Dalarna

Mitt mål är att främja glädje, självförtroende, samarbete, kommunikation och förståelse. Vi strävar mot en bärig och lösgjord häst som trivs med att jobba med sin ryttare. Vi kommer att arbeta för att bygga mycket muskler men även fysisk och mental avslappning. Vi utgår från vad du önskar få hjälp med och det som du upplever som bekymmersamt i din ridning eller i relationen till din häst. Oavsett vilka problem vi stöter på så tycker jag att det är spännande med utmaningar som vi får lösa tillsammans. Jag håller lektioner för människor i alla åldrar, och bryr mig inte om hästras eller inriktning. Om du kommer till mig kan det även finnas möjlighet att låna häst för en lektion. Jag utgår från Färnäs, Mora men kan bokas i hela Dalarna. Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller bokning. Du når mig enklast genom ett meddelande via Facebooksidan eller via e-post: therese.winqvist@hotmail.com

Therese gästbloggar

 

Fler Logiska Instruktörer hittar du här.

av Lindah