Idag har jag den stora äran att presentera en ny Logisk Instruktör,
Petra Karlsson som bor och verkar på Åland.

”Jag bor på Åland med familj och två hästar hemma på gården. Jag gick grundkursen januari 2015 och har sedan dess glädjats, njutit, nördat, stött, blött, funderat, ifrågasatt och jämfört men sist o slutligen insett att jag hittar det jag söker hos Lindah o Logisk ridning. Jag började instruktörsutbildningen dels för min egen skull – för att få djupare insikt o kunskap – men också för att i förlängningen ha verktyg för att kunna inspirera fler att upptäcka och utveckla sin egen inverkan på ekipagets balans och samspel. ”

Petras kontaktuppgifter

Facebooksida
Telefon: +358 457 3313 504,
Mail: nella_1002@hotmail.com eller messenger via FB

Logiska instruktörer.

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *