Explosiva hästar eller hästar som låser fast sig är ett problem som ryttare på olika nivåer har. Det är något av det mestsökta på min blogg, dessa utåtagerande hästar. Vad man gör åt att de sticker, att de är rädda och vänder, att de är heta etc. Så jag tänkte berätta lite om min syn på saken. Om du hade frågat mig för 5 år sen hade jag haft en annan åsikt än jag har idag, men man lär sig ju nya saker hela livet.Hur gör man hästen till en trevlig ridhäst? Hur gör man sig själv till en komepetent och pålitlig hästmäniska? Här kommer mina tankar om detta extremt vanliga fenomen. Om ni gillar mina filmer och inlägg så låter ni mig veta det genom att gilla och eller kommentera inläggen, dela dem och genom att prenumerera på min youtubekanal. Mvh Lindah

av Lindah

Ett svar på ”Explosiva hästar och passiva människor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *