Bloggen har ju varit med i många år nu, 4 år tror jag bestämt. Tänkte bjuda på de mest lästa inläggen. Statistiken är dock lite missvisande då jag av någon anledning stängde av statistiken i ett helt år, eller rättare sagt så stängde jag inte av den men bloggen blev hackad och sen så glömde jag att uppdatera statistikprogrammet igen, uppenbarligen borde jag ge min statistik mer uppmärksamhet, typ mer än en gång om året ;-). Synd, för det vore roligt att se på riktigt.
1. Det här inlägget är läst över 33 000 gånger. Dock kan jag inte ge mig kred för det, min insats var att klistra in någon annans film :-). Men det är en trevlig film. Kolla vad hon gör en minut in i filmen

2. Läst över 18 000 gånger är det här inlägget som hur en svankande ryttare ger en svankande häst. Det är högst relevant för just Logisk Ridning, vi roar oss med att utrota svankar hos ryttaren.

3. Över 13 000 visningar har sidan om fram, fram och fram. Det handlar om hur man ändrar på och framförallt varför man bör ändra på hållningen.

4. Mer än 12 000 gånger är det här inlägget om det alltid aktuella ämnet gå på tygeln läst. Det ger en bra förståelse för varför man inte bör slita i hästhalsar.

5. Sadelgjordstvång handlar det här om, läst över 11 000 gånger något som alla med hästar som sägs ha sadelgjordstvång borde läsa.

6. Över 9000 gånger har inlägget om varför man lindar hästben lästs.

7. Har du snett bäcken eller olika långa ben har lästs över 9000 gånger. Det borde alla ryttare läsa.

8. Samling på olika vis har lästs 7000 gånger.

9. Lite spontant inlägg med namnet den man älskar agar man. Fundervärt.Läst över 6000 gånger.

10. Saker jag aldrig vill se är läst över 5000 gånger. Gissar att jag hade besökt något allmänt ridhus när jag skrev det där. Det finns en anledning till att jag har häst i ett lösdriftsstall och mest rider i skogen, för att slipa se saker….
Tja, det var topp 10 listan, har du läst alla? Vilket är ditt favoritblogginlägg?

av Lindah