Varför studera hos oss kanske du undrar? Mitt mål är att skapa fantastiska ryttare, beridare som kan ”låsa upp knutarna” på i princip vilken häst som helst. Det tar ju galet lång tid att lära sig rida på Logiskt vis men det är väl värt mödan. I helgen påbörjades lite roligare beridarträning där några av eleverna fick rida igenom andra elevers hästar innan ordinarieryttaren skulle rida sin lektion. Det är lätt att tro att man inte kan så mycket när man alltid sitter och rider samma hästar hemma. Det hände rinte så mycket och det känns inte så mycket. Det beror ju på att hästen kan lika mycket som du kan.

När man sätter sig på någon annans häst däremot, då jäklar inser man vad man kan. Det är en galet rolig känsla. Jag älskar själv att sitta upp på elevers hästar och lossa lite på dem. Det är utvecklande för ens ryttarjag.

Här nedan ser du några filmer när några av mina elever rider andra elevers hästar att lossa på dem. Det är en ganska fantastisk grej att kunna. Blandade raser som synes och blandad utbildningsgrad på dem, Hon som till vardags rider halvblod fick testa Islandshäst och Fjording och hon som till vardags rider Welsh Cob fick rida halvblod. Det var jätteroligt att guida dem igenom dessa pass.

De här eleverna har tränat online i några år nu, det är dags för finputsen av dem. Så otroligt spännande!!!

Intresserad av att börja med onlinestudier? Den 2 Juni så kör vi igång följande kurser. All information finner du om du klickar på länkarna. Verkar det intressant så kan du anmäla dig genom att maila till blog@lindah.se

Grundkurs Ridning, Grundkurs Trav och Grundkurs Bog.

Arbete Vid hand 1,2 ,3,4,5 och 6.

Lär dig se 1

Fasciakursen

Info om onlinestudier

Elever om Onlinestudierna

av Lindah