Vill du utveckla din känsla, ditt fokus och ditt samarbete med hästen? Då ska du titta på vår nyaste kurs  som är tänkt att inspirera och motivera dig till att våga rida mer på känsla. Du får sju lektioner som är tänkta att inspirera och motivera. Lektionerna fungerar för alla ryttare oavsett inriktning och utbildningsgrad, fungerar både för ridning och vid arbete från marken. Alla lektioner är öppna vilket innebär att du kan göra dem i helt egen takt. Dock är det min rekommendation att du läser endast en av lektionerna, läs den noga, känn efter lite, fundera och gå sen till din häst och gör den medan den är stark i ditt sinne. Tyckte du om den så gör den igen. När du känner dig mätt på den så öppnar du nästa lektion och gör likadant där.

Jag vet att det kan vara frestande att läsa igenom alla lektioner för att få en överblick. Men då missar du poängen med det här. Då blir ingen enskild sak färsk och väl förankrad i ditt sinne utan det blir mer som en röra av tankar i din hjärna vilket vår goda vän hästen har väldigt svårt för att tolka. Att lära sig rida på känsla innebär ju att man rider lite mer med hjärnan än med kroppen, man läser av varandra, hästen och människan. Ju mindre saker du har i din hjärna ju lättare för hästen är det att utföra det du önskar.

Hästen lever här och nu. Han tänker och grubblar inte så mycket som vi människor gör. Det enkla rådet man bör ge en ryttare är att inte tänka så mycket, lägg känslorna åt sidan, håll sinnet rent. Men det är så sjukt svårt att bara vara så det enklaste jag kommit på är att man byter ut hela det där myllret av tankar mot en enda tanke, en konstruktiv sådan. Det är den enda tanken jag vill ge dig här.

Det bästa av allt är att kursen kostar endast 300 kr och då får du dessutom bjuda med en kompis på köpet. Ja, du läste rätt, du betalar för en person men två får gå kursen.

Vid anmälan behöver jag dina faktureringsadress om du inte betalar via Paypal nedan samt din och kompisens mailadress. Anmälan  till blog@lindah.se eller via paypal nedan. Glöm inte att ange vännens mailadress
Första kursstarten är nu på fredag den 1 Februari 2019.

Anmäl dig via Paypal


av Lindah

3 svar på ”Är det svårt att få hästen att lyssna på dig?”
  1. Anmält mig och betalt via Paypal. Passar perfekt för mig och Njord som behöver en nystart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *