Jag blir så otroligt lycklig när jag ser det ena fina ridprovet efter det andra, det är inte klokt så trevligt det är att titta på dessa prov, tack för att ni vill göra den här resan med mig, ni är bäst 🙂

Den här omgången siktar vi på Fasciakursen, grund, trav och bogkursen.  Samt alla Handkurser naturligtvis. Starten är 4 augusti. Missar ni den starten så går det även bra att starta i september så ta det lugnt alla 🙂

Alla kurser är uppdaterade, jag önskar er en skön helg med massa träningsvärk.

Vi tillbringade morgonen vid sjön. I normala fall så måste vi typ släpa upp hästen ur vattnet, hon brukar älska att bada men idag var det lite segt. Gissar på träningsvärk, vi håller igång lite mer än vanligt nu i betestider. Det är inte så lätt att vara en liten hungrig Påni när hela världen består av mat :-). Så vi motionerar så mycket det bara går. Pånin kommer att få ledigt i helgen då jag beger mig till Göteborg och håller kurs. Ska bli jättetrevligt 🙂

av Lindah