Jag har sällan såna här små söta hästar så jag bara måste visa upp honom här på bloggen.

Han är oskolad men typ insutten. Av naturen är han väldigt rak av födsel och ohejdad vana. Han har dessutom en fantastisk koordination.

Hanna Bergenkull, som jobbar med honom här är jätteduktig, har gått alla handkurser och är snart färdig beridare så det gör skolningen av ponnyn väldigt lätt, jag behöver inte lägga så väldigt mycket tid på att lära Hanna saker eftersom hon kan, vi kan bägge fokusera på att träna hästen.

Vi han med massa saker här, som sagt var, fantastisk rak och därmed lättskolad ponny och en otroligt duktig ryttare (ledare i detta fallet ). Bogflytt, böjd rakt fram, böjd på volt, påbörjad öppna och sluta samt så fick vi gratis fin halslängning. Fantastisk trevligt 🙂
Innan lektionen så hade vi en teorilektion baserad på denna ljuvliga varelse. Jag brukar passa på att ha det när jag har små shettisar eftersom det är så lätt att se hela dem.

Sånt här roar vi oss med 🙂av Lindah