” Hihi, Köpte fascia-kursen för länge sen men kom aldrig riktigt igång med dåvarande häst. Testade benlinde-övningen igår kväll och min spanjor var tvungen att tugga o sova rejält efter varje sväng. Han var så trött så han var tvungen att sluta ögonen mitt på ridbanan:). Har gjort en del övningar från hand1 och hand2 och har märkt att han inte har så bra koll på sin bakdel men då har han inte reagerat med att sova lika mycket som vid den här övningen. När jag tog av lindorna stod han jättelänge och gjorde något mellanting mellan att tugga o gäspa som jag heller aldrig sett förut. Otroligt att en sån liten grej kan påverka en häst så mycket! ”

” Jag är så helt fascinerad över sista veckornas lektioner. Jag gör som du skriver och får ett helt klockrent svar!!! Svänga höger, svänga vänster, en baggis! Det är som om han säger ”att du äntligen börjar lära dig”. ”

” Denna övning var så intressant… Första gången undrade hon vad f*n håller du på med? Ska jag gå såhär?!?
Andra gånger fick vi fint flyt och sista gången hann jag inte mer än gå ett par steg innan stora gäspen kom. Inte riktigt där ännu att hon vill stå kvar och vila men det kommer gissar jag. Ser fram emot nästa veckas bomövning! ”

Har du upptäckt våra onlinekurser än? Om inte så ta en titt på dem, det finns många olika kurser att börja med. Om du redan gått en onlinekurs hos oss och vill ha tillgång till den igen så kan du innan 31/12 registrera dig gratis på kurser du redan gått. Här hittar du vårt klassrum.

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *