Kursstart idag, jag får fortfarande mail om det går bra att anmäla sig idag och det går bra. De kurser som startar är
Grundkurs
Travkurs
Bogkurs
Rakriktningskurs
Horsemanship 1&2
Arbete vid hand 1-6
Om något blivit fel med kurserna, lektioner som försvunnit, kurser som inte uppdateras, du har inte blivit insläppt i den slutna Facebokgruppen för alla elever eller något annat som är fel så mailar du mig på blog@lindah.se 
Jag älskar verkligen när mina elever skriver rapporter om hur det går för dem, mer sånt vill jag ha 🙂
”Jag är inte så bra på att ge rapporter men jag gillar verkligen dina kurser! Ibland känns det som lektionerna är så små men jag förstår ju vad du menar.. Man får nöta in de små rörelserna så de verkligen sitter på riktigt. Så viktigt men det är så lätt att ha lite för bråttom. 
Ikväll lastade jag min fina och åkte till ridhuset, det händer inte så ofta men det spöregnade, så det var väldigt skönt. Det gick såå bra, pigg och framåt men jag fick henne ändå att vara lugn och avspänd. Så roligt! Försökte verkligen tänka på alla små detaljer. Vilket finlir och min häst älskar det!!!”

”Du vet ju hur min ”lilla” häst är Lindah, men idag fick jag verkligen in en härlig känsla i ridningen 🙂 Övade på , blåsa bubblor med lillfingret, och hon var jättefin. Fast det blåste som sjutton var hon lugn, lyssnade på mej och sänkte nacken och slappnade av. Tro det eller ej!Ryggen kom upp under sadeln och det kändes som om hon gick superfint, gjorde allt jag ville och hade verkligen sänkt nacke nästan hela tiden…. kände mej helt lycklig:))”

 

”Under 10 underbara sekunder under dagens bakbenslektionspass så kändes det som att jag satt i hästens bäcken. Det var superhäftigt!!! Sen föll allt isär och vi hittade det aldrig mer. ?Men är lite i extas över dom där 10 sekunderna ? tittade även ner på mina skänklar dag. Jäklar vad långa dom blivit! Hade tydligen tillochmed lite nertrampad häl”

av Lindah

Ett svar på ”Ord från mina underbara elever”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *