Kontakt och Info

Du når mig lättast på mail libecatering@gmail.com.
Jag är verksam inom hela Norden för kurser och clinics. Om du vill gå en kurs så kan du antingen kontakta en av kursarrangörerna som du hittar i Evangemangskalendern eller mig personligen om du vill boka en egen kurs på egen anläggning.
Om du vill boka egen kurs så måste det finnas lämplig ridbana, uppvärmd lokal med sittplatser för alla deltagare.

Jag sysslar med grundträning av ryttare, så det är alltså fullt fokus på personlig ryttarutveckling. Vi glömmer all prestation och krav på vad hästarna och vi ska prestera, här gäller inte prestation, här gäller fokus på att utvecklas oavsett hur långt vi har kommit i vår utveckling. Vi tillåter oss själva att vara nybörjare för en dag.

För grundkurserna steg 1-3 gäller följande. Minsta antal är 10 personer och 5 hästar. Fler deltagare går bra men ni måste vara jämnt antal personer annars går det inte då vi för full fokus på oss själva turas om att leda varandra. Hästarna behöver inte vara utbildade alls eftersom allt sker i skritt rakt fram. Hästarna bör dock vara av den lugna sorten.

Det tillkommer fler steg allteftersom jag lär mig se var bristerna ligger hos ryttare idag. jag får ofta frågor på om man kan hoppa över stegen och börja RIDA ordentligt istället. Svaret är NEJ.  Jag sysslar med att skola och skola OM ryttare. För att få ut rent sitsmässigt vad du får ut av ett steg så motsvarar det 5-10 privatlektioner. För att kunna följa med i mitt koncept så måste du ha mina grunder så nej, det är alltså inte möjligt att vid ett senare tillfälle hoppa på en kursgrupp som redan hunnit med ett par steg, det kommer inte att fungera då du kommer att sakna nödvändiga grundstenar för att kunna utvecklas som ryttare.

Privatlektioner är till för de som redan gått något av stegen, förtur ges för dessa. På vissa ställen anordnar jag vid för förfrågan så kallade prova på lektioner. Info om var dessa ställena är kommer upp i Evangemangskalendern.

Kursställen dit jag regelbundet återkommer är

——————————————————————-

Team Ljungagard .

Henne kontaktar du för bokningar i Norra Skåne, just nu är det Helsingborg, Hässleholm, Munka Ljungby men fler ställen kan vara aktuella.

Kontaktperson Janet Person, teamljungagard@gmail.com
0735-461615

———————————————————————–

www.ridlust.se
Varberg, Tvååker och det är kontaktperson Lotta: 0340-85122,

0733-718969, liselotte@ridlust.se

———————————————————————–

Hjalmstadfrieserstuteri

Öland, Borgholm, kontaktperson Annika Palmgren

—————————————————–

Göteborg

Kontaktperson Anna, mail cockertotti@gmail.com

 

Ett svar på ”Kontakt och Info”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *