Eliademy inloggning

Så här kommer du igång med din kurs hos Logisk Ridning:

1. Du har fått ett mail till den e-postadress du skickade din anmälan ifrån eller angav då du anmälde dig. I mailet står att du blivit inbjuden till din aktuella kurs och så finns en knapp ”Acceptera inbjudan” – tryck på knappen.
2. Du behöver nu skapa ditt användarkonto hos Eliademy. Om du redan har ett konto sedan tidigare kan du hoppa över detta steg – rubriken är ”Har du redan ett konto? Logga in.” Där textdelen ”Logga in” är blåmarkerad och klickbar. Här kommer du till den vanliga inloggningssidan som du alltid använder för att komma in på dina kurser.
För att skapa konto följ anvisningarna och välj antingen ett befintligt facebook- eller annat konto i raden med syboler eller – skapa ett nytt konto genom att fylla i Förnamn, Efternamn, och lösenord du vill ha för ditt Eliademy-konto och tryck sedan på knappen ”skapa konto”. Om du valt ett lösenord som är för lätt att gissa kommer sidan att protestera och ge dig anvisningar för att välja ett starkare lösenord – du behöver ett lösenord med minst 8 tecken varav minst en siffra.
3. Du kommer nu att sickas vidare till första sidan på din kurs – Välkommen!
Du kan nu välja att lägga till information på din profil genom att klicka på knappen till höger ”Lägg till profil” eller navigera i klassrummets olika delar.
”Innehåll” -fliken visar kursens startsida och kursinfo
”Uppgifter” -fliken innehåller alla veckolektionerna
”Diskussion” – fliken innehåller alla kursens diskussionstrådar
”Deltagare” – fliken visar information om vem förutom du som deltar i just denna kurs.
Längst upp till höger om logon ”Eliademy” finns också en balk med navigationsknappar, här kan du snabbt hoppa till en annan av dina kurser om du går flera kurser på samma gång. . Längst till höger i denna balk finns en ikon som liknar en klocka – här kommer aviseringar om nya inlägg och uppgifter i kursen, brevid klockan finner du ikonen för din profil och ditt konto samt ”Logga ut” knappen.
När du loggar in på nytt efter registreringen:
1. Gå till www.eliademy.com
2. Tryck på den blå knappen ”Inloggning” i övre högra hörnet.
3. Ange din e-post och ditt lösenord och tryck på ”logga in”
4. Du kommer nu till startsidan för ditt konto, här kan du se samtliga kurser du deltar i.
5. Klicka på den kurs du vill arbeta med.