Mitt mål är att mina elever ska bli exakt så bra som de kan/vill bli oavsett om de vill bli en välridande skogsmulle eller en Grand Prixryttare. Jag själv har aldrig roats av att tävla, men jag hyser full beundran för de som vill det. Och full förståelse för de som inte vill det. Ridning ska vara en kul hobby oavsett vad man har som mål. Med detta vill jag säga att man ska akta sig för att bedöma en ryttares skicklighet efter hennes tävlingsresultat. Jag har träffat fantastiska ryttare, främst i Spanien som aldrig satt sin fot på en tävlingsbana. Dock är det ju tävlingsryttarna man ser. Jag har fantastiska elever som inte tävlar och jag har fantastiska elever som tävlar. Ingen är mer eller mindre värd.
Med detta sagt så vill jag passa på att gratulera Ulrika och Lilla till sin första distansseger. Jag är så otroligt glad för deras skull, som hon har kämpat med sina hästar i åratal. För det räckte inte med en distansseger, helgen fortsatte även med en bra hopprunda på andra hästen. Må ni fortsätta vara skadefria alla tre. Heja er, jag är så sjukt glad för er skull.

 

 
av Lindah

Ett svar på ”Duktiga elever”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *