Idag är det fredag och alla onlinekurser är nu uppdaterade. Jag är runt och undervisar i princip varenda helg nu och därför är mina svar på mail och i klassrummen lite sena, speciellt på helgerna. Svaren kommer dock, jag missar aldrig att svara men det kan som sagt var ta lite tid.

Det är viktigt att om det blir någon form av problem med en kurs så måste ni säga till mig så att jag kan fixa det. Det hjälper inte att gnälla eller lida i det tysta så vänligen maila mig direkt något är fel på blog@lindah.se

Felen kan vara  tex att

*Ni inte kan se bilder i klassrummen (då ser ni bara en bild på ett lås)

*Kursen är inte uppdaterad

*Kursen försvinner så att ni inte kan hitta den. (då finner ni den under fliken Slutförda kurser som ni hittar uppe i högra hörnet)

*Ni får inget inloggningsmail när ni nyanmält er och betalat till en kurs. (Titta i er skräppostkorg, ibland hamnar inbjudningsmailen där, eller maila mig så fixar jag det)

*Ni förstår inte lektionen (Skriv då frågan under fliken Diskussion i klassrummet eller maila mig)

*Ni har inte blivit inbjudna till den slutna Facebookgruppen för alla aktiva elever, maila mig då.

Fortsättningskurser i sommar. Jag kommer att köra lite öppen anmälan, dvs när DU känner att du är klar med en kurs så kan du närsomhelst skicka in ditt rid eller handprov. Jag kommer alltså inte att aktivt lägga ut när en kurs startar utan du väljer själv när du är redo att gå vidare. Nästa stora fortsättningskurssstart som jag kommer att annonsera om är 1 september, men som sagt var, du kan närsomhelst under sommaren maila ditt rid eller handprov och gå vidare innan dess om du känner dig redo.

Som vanligt så gäller det att om du av någon anledning inte hann med din kurs så får du kostnadsfritt gå om den EN gång. Saker händer, vi kan bli sjuka, hästen kan bli sjuk etc, sånt är livet och då är det skönt att kunna gå om kursen. Dock ligger ju alla kurser kvar i sisådär en 5 månader så det finns ingen stressig deadline.

Grundkurs Ridning och Arbete Vid Hand 1 startar första fredagen varje månad för nya elever, du anmäler dig genom att maila till blog@lindah.se . Glöm inte att ange namn och adress samt ange vilken kurs det gäller.

Det finna några lediga helger kvar för livekurser i sommar, det är först till kvarn som gäller så vill du vara säker på att få en viss helg så maila i god tid, blog@lindah.se

I övrigt, njut av våren och värmen som ju är på väg även om det vissa dagar känns som en myt ;-). Tänk på att motionera era hästar massor för att undvika plågsamma fånganfall, låt inte hästarna blir feta, det blir ingen lycklig av. En smal häst är en glad häst 😉 //Lindah

av Lindah