Jag har ju blivit så gammal (och klok?) att jag gläds åt andras framsteg istället för att som när jag var yngre bli avundsjuk. Jag blir lika glad som eleven när det går bra, lika stolt. Det är en ynnest att få följa så många olika ryttare.
Här ser ni ett ekipage som var en helt vanlig vinglig unghäst av Nordsvensk ras när vi började med honom. Ryttaren var en helt vanlig ryttare som kämpade som alla andra med vikta midjor och fokus och kroppsdelar som liksom levde sitt egna lilla liv.

Målmedveten träning har lett till att mer och mer vikt flyttas bakåt till hästens bakben. Hästen är fokuserad på sin uppgift och kliver på med bestämda raska steg, formen har blivit stabilare och han kan både länga sig och korta sig på kommando. Han är härligt lösgjord och rör sig genom hela sin kropp Grunden är lagd.

Ryttaren har kommit ner i ”sadeln”, hon sitter i sin hästs balans och har en ypperlig kroppskontroll och fina armar. Grunden är lagd där med.

Vill du också göra en sån här resa med din häst så finns det platser kvar i Grundkursen som startar nu 1 september. Du hittar info om alla våra kurser här.Länk
av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *